زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده پدافند هوایی ارتش: ایران قدرت مطلق پدافندهوایی در منطقه است| در تجهیزات هیچ‌گونه وابستگی به هیچ کشوری نداریم

  • کد خبر: ۱۱۲۰۰۴
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
فرمانده پدافند هوایی ارتش: ایران قدرت مطلق پدافندهوایی در منطقه است| در تجهیزات هیچ‌گونه وابستگی به هیچ کشوری نداریم
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: امروز نیروی مقتدر پدافند هوایی ارتش به مرحله‌ای از رشد و نبوغ رسیده که هیچ‌گونه وابستگی در تجهیزات به هیچ کشوری ندارد و قدرت مطلق پدافند هوایی در منطقه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ «علیرضا صباحی‌فرد» فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در مراسم گرامیداشت سالروز ولادت امام رضا (ع) در دانشگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) اظهار داشت: ما هرچه داریم از برکت وجود امام رضا (ع) است. اعتقاد قلبی من این است که این امام رئوف، گره از بزرگترین مشکلات می‌گشاید.

در این مراسم که نمایندگان آستان قدس رضوی هم حضور داشتند، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش از این نیرو به عنوان اولویت اول در دفاع از کشور نام برد و افزود: همانطور که شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی بیان می‌کرد، جمهوری اسلامی ایران حرم است و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران که لباس خدمت به امنیت این کشور را بر تن دارند، خادمان این حرم و به نوعی خادمان حراست از امنیت کشورِ امام رضا (ع) هستند.

وی با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاورد‌های نیروی پدافند هوایی ارتش اظهار داشت: امروز نیروی مقتدر پدافند هوایی ارتش به مرحله‌ای از رشد و نبوغ رسیده که هیچ وابستگی در تجهیزات به هیچ کشوری ندارد؛ امروز در تجهیزات بومی در لبه فناوری دنیا قرار داریم و قدرت مطلق پدافند هوایی در منطقه هستیم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه اگر دشمنان ما توانایی رویارویی با ما را داشتند، در حمله نظامی به ایران درنگ نمی‌کردند، عنوان کرد: عامل بازدارندگی دشمنان ایران اسلامی در درجه اول وجود فردی آگاه، شجاع، مدیر، مدبر و مجتهد به عنوان فرمانده در رأس کشور و همچنین آمادگی نیرو‌های باایمان و تجهیزاتی که نیرو‌های مسلح در اختیار دارد، است که هیچ گلوگاهی ندارند. ما به خاطر داشتن این توانمندی به‌روز به خود می‌بالیم.

در این مراسم، پس از ادای احترام به پرچم ضریح مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) از سوی حاضرین، نشان «ما همه خادم‌الرضائیم» به امیر سرتیپ صباحی‌فرد اهدا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->